Vedetă celebră din România sechestrată de iubit în Turcia! A mers la Poliție!

19 aug. 2019
Vedetă celebră din România sechestrată de iubit în Turcia! A mers la Poliție!

Era deja celebră pentru că în anul 2016 a cucerit titlul de Miss România, însă notorietatea i-a crescut enorm odată cu participarea ei în show-ul Ferma de la pro Tv. Ioana Filimon a fost unul dintre principalele puncte de atracție ale emisiunii și chiar a fost adusă înapoi, chiar și după eliminarea ei din joc.

Producătorii au considerat că este o pierdere pentru audiență și au găsit un pretext să o reintroducă în producție. Odată finalizată Ferma, Ioana Filimon a devenit o prezență foarte pregnantă la evenimentele glossy din Capitală. Otilia Bilionera a fost și ea colegă cu fosta Miss România în fermă și printre altele i-a povestit și despre fostul ei iubit milionar.

Atât i-a trebuit Ioanei că imediat l-a căutat și chiar a format un cuplu cu el. Doar că sursele Spynews spun că aceasta ar fi sechestrată în Turcia de el și că nu i se permine să mai discute cu nimeni. Aceleași surse susțin că fosta vedetă Pro Tv a încercat să meragă la Poliție, dar că iubitul are multe relații și nimeni nu face nimic.

Pe Instagram sunt fericiți

Pe reţelele de socializare, însă cuplul pare a fi unul fericit și împlinit. Nu mai târziu de weekend, fosta miss a postat o fotografie cu iubitul zâmbind. „Însă, şi de data aceasta vedem că, de fapt, în spatele unui zâmbet afişat pe reţelele de socializare se poate ascunde o adevărată dramă”, adaugă jurnaliștii Spynews.

Iubitul Ioanei Filimon ar fi fost în trecut protagonistul unui incident controversat,  în urma căruia ar fi ajuns chiar și la închisoare. De asemenea, acum 14 ani, a suferit o pierdere ce l-a marcat! Femeia cu care trăia o poveste de dragoste a murit.