Nașa fetiței Elenei Udrea a șocat toată presa! Reacția vedetei Pro Tv cu o zi înainte de botez

22 sept. 2019
Nașa fetiței Elenei Udrea a șocat toată presa! Reacția vedetei Pro Tv cu o zi înainte de botez

Ziua de 20 septembrie a fost cea mai importantă din viață pentru Elena Udrea, după cum ea însăși a declarat. Fetița ei și a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria a fost botezată creștinește, așa cum și-a dorit mămica ei, chiar în ziua în care a împlinit un an.

Micuța a avut două perechi de nași și nu doar una, cum se obișnuiește pe la noi. Dana Budeanu, designerul care comentează ținutele vedetelor la Pro Tv, în cadrum emisiunii Vorbește lumea a fost una dintre surprizele botezului și nașa care i-a stat alături Elenei Udrea în cel mai important moment din viața ei.

Reacția șocantă a Danei Budeanu

Cu o zi înainte de marele eveniment, Dana Budeanu, care este și fosta soție a patronului CanCan, Radu Budeanu, a transmis, prin avocații ei, o notificare de presă prin care-i avertiza pe jurnaliștii să-i respecte dreptul la viața privată și avertiza că orice atingere la valorile morale ale sale va fi sancționată. De asemenea, ea a cerut ca nimeni să nu difuzeze imagini foto sau video cu ea.

Reacția este una șocantă în contextul în care designerul nu a fost în atenția presei de foarte mult timp, însă este persoană publică și apare frecvent la Pro Tv, deci solicitarea este una deplasată. Mai ales că ea se ocupă cu comentarea ținutelor unor persoane și face remarci foarte acide, aducându-le grave prejudicii de imagine. Probabil aceasta s-a temut să nu fie asociată cu problemele Elenei Udrea și astfel să-i fie atinsă imaginea de pe urma căreia ea câștigă bani.

Comentariile Danei la aniversarea lui Jo

Vedeta care-și sărbătorea ziua de naștrere s-a îmbrăcat cu o rochie cu palete și cu încălțăminte extravagante. „Nu are nici o relevanță. Nu știu ce sunt aceia din picioarele tale. Dezastru. Îmi pare rău”, a spus Dana Budeanu despre Jo, aducându-i prejudicii de imagine.

Despre cântăreața Amna, aceasta a precizat că este o discrepanță în stilul în care s-a coafat și îmbrăcat. „Era suficient geaca stropită”, a comentat atunci designerul.