Veste proastă pentru Simona Halep! A fost chemată la Tribunal

26 sept. 2019
Veste proastă pentru Simona Halep! A fost chemată la Tribunal

Vești proaste pentru Simona Halep. După ce s-a prăbușit pe teren și a fost nevoită să abandoneze meciul din optimile Wuhan Open contra Elenei Rybakina, românca a primit o nouă veste ce-i va da bătăi de cap.

Simona trebuie să se prezinte la Judecătoria Sector 1 pe 16 octombrie. Aceasta este citată în calitate de intervenient forţat, într-un dosar în care un cuplu de milionari este reclamat de mai multe persoane și solicită ca instanţa să constate existenţa dreptului de coproprietate, scrie spynews.

În același dosar sunt citați și părinții Simonei Halep, precum și alte câteva zeci de persoane, nume celebre din lumea sportului şi din showbiz. Cuplul reclamat e format din doi afaceriști influenți, numele lor fiind vehiculate în mai multe scandaluri legate de „combinaţii” cu bani publici.

Simona s-a retras de la Wuhan din cauza problemelor de sănătate.

„Este o accidentare în zona lombară. Cred că e mai mult musculară, dar nu ştiu până nu fac un control. S-a produs la 4-4, 0-30, cu reverul, am simţit o durere ascuţită. Nu ştiu încă (dacă sunt aceleaşi probleme de anul trecut – n. red.). Pare un pic diferită, dar este în aceeaşi zonă”, a spus Simona Halep după retragerea din turneul din China.