Vești proaste pentru divele de Dorobanți! Un celebru milionar s-a căsătorit în secret! Cine este frumoasa soție

19 oct. 2019
Vești proaste pentru divele de Dorobanți! Un celebru milionar s-a căsătorit în secret! Cine este frumoasa soție

Între atâte divorțuri în showbiz-ul autohtonă, iată că vine și o nuntă. Și încă una care se anunță a fi de poveste, căci protagoniștii sunt fiul unui milionar celebru și o domnișoară foarte frumoasă.

Dan Petrache, fiul celebrului Adrian Petrache, poreclit „Şefu’” are o relație de dragoste de mai mult timp cu Amalia Chisavu. Când se aștepta mai puțin, mai exact pe 4 octombrie, tânărul îndrăgostit a îngenucheat în faţa iubitei sale și a cerut-o în căsătorie într-un mod cât se poate de romantic. Ea imediat a spus da.

Apoi, la aproape două săptămâni de la momentul cu pricina, Dan Petrache şi Amalia Chisavu au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă, unde au devenit oficial soţ şi soţie. Le-au fost alături familia și apropiații.

Naşa a fost o domnișoară pe nume, care prin intermediul reţelelor de socializare, le-a arătat tuturor cât de bine se distrează alături de proaspeţii însurăţei, după cununie, în această zi specială, conform Spynews.

Dan Petrache era recunoscut în trecut ca un adevărat „Don Juan-ul”. De-a lungul anilor, acesta a sedus mai multe domnişoare celebre, bombe sexy care s-au afişat de nenumărate ori la TV.