Vica Blochina rupe tăcerea! Mesajul uluitor pe care i-l transmite lui Victor Pițurcă

05 sept. 2019
Vica Blochina rupe tăcerea! Mesajul uluitor pe care i-l transmite lui Victor Pițurcă

Celebra Vica Blochina s-a decis să rupă tăcerea după ani de zile de scandal. Aceasta îi transmite un mesaj uluitor fostului ei amant, antrenorul Victor Pițurcă. Acesta va rămâne uluit când va afla ce i-a spus celebra blondă.

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incendiare din trecutul ei. A povestit cu lux de amănunte relația pe care a avut-o cu actualul antrenor al echipei primăriei din Craiova, CSU. Frumoasa blondă a fost amanta lui Pițurcă timp de 16 ani. Presa nu a bănuit nimic până acum.

Secretul pe care nu-l știa nimeni

Vica Blochina și Victor Pițurcă au trait timp de 16 ani împreună, desi fostul selecționer al României era căsătorit. Din rodul iubirii lor s-a născut Edan. Totuși, Pițurcă nu a divorțat de soție.

Cei doi au fost într-un scandal imens, dar după ani de zile apele s-au liniștit de dragul băiețelului. „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani.

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a dezvăluit Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV.

Edan, vacanță cu fratele vitreg

Deși Vica și Victor Pițurcă nu-și vorbesc, Edan are o relaţie bună cu tatăl lui, chiar dacă iniţial antrenorul nu a vrut să-l recunoască. La rândul său, Vica Blochina spune că Piţi este un tată devotat şi se pare că băiatul are o relaţie foarte bună şi cu fratele vitreg, Alex. Cei doi se află acum în vacanță, în Turcia însoțiți de iubita lui Alex, Cristina Ich.