Virgil Ianțu, contract cu Pro Tv! În ce producție va fi văzut de acum

19 aug. 2019
Virgil Ianțu, contract cu Pro Tv! În ce producție va fi văzut de acum

Virgil Ianțu a ajuns celebru după ce a prezentat pe Prima Tv, două emisiuni de mare succes, la momentul respectiv, Vrei să fii miliardar și Copiii spun lucruri trăznite. Acum, pentru prima dată va putea fi urmărit la Pro Tv, ca actor în cea mai nouă producție a postului.

O întreagă echipă a lucrat la cel mai nou serial al postului, Profu’, iar din toamnă va fi începe difuzarea lui pe micile ecrane. Rolul principal îl va avea Andi Vasuluianu, care-l va interpreta pe Mișu, singurul profesor de fizică, chimie și sport din București.

O gașcă de adolescenți rebeli o să-l pună de multe ori în dificultate, dar acesta, prin atitudinea sa îndrăzneață, depășind limtele curriculei școlare în care ar trebui să se limiteze, câștigă respectul elevilor săi. Prin metode mai puțin convenționale, el îi va apropia de studiu, dar le va fi și suport în problemele cu care aceștia se confruntă: dependența de substanțe interzise, discriminare, bullying sau sarcini nedorite.

Tinerii care au primit roluri în Profu’

Mai mulți actori din tânăra generație vor da viață acestor personaje atât de diferite, care vor trece prin tot felul de situații alături de profesorul lor. Daria Pentilie, Dani Ionescu, Juno, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Feihong Basigu, Dan Hurduc, Bibi, Iacob Paștina, Robert Dobre, Azaleea Niculae, Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei, Seredinschi și Luca Petreșteanu sunt câțiva dintre ei.

Din distribuția serialului mai fac parte și actorii Radu Gabriel, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu, Sibylla Oarcea, dar și Virgil Ianțu, cum am menționat. Iar acesta pare extrem de entuziasmat de noul său proiect.