Anamaria Prodan a dat tot din casă! Ce operații estetice și-a făcut

31 oct. 2019
Anamaria Prodan a dat tot din casă! Ce operații estetice și-a făcut

Anamaria Prodan a dat tot din casă! Vedeta a vorbit despre fetele care își fac operații estetice și s-a declarat de-a dreptul îngrozită. Seamănă toate între ele. Penibile., a reacționat impresara.

Vedeta a mărturisit totul într-un interviu la Ciao. Anamaria a declarat că nu are nicio operație estetică pentur că îi este frică de ace.

”Imi e frica de ace. Nu imi fac nimic la fata. Dr Delia Thiess imi face conturing si vitamine. Atat. Sunt fericita acum cu infatisarea mea. Nu simt nevoia sa schimb nimic. Cand simt ca trebuie adaugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine sa traiesti bine. Nu se fac, dupa parerea mea, operatii estetice ca-ti spune unul si altul. Sau mai rau “fac si eu sa arat ca nu stiu ce vedeta“ – o prostie. Femeile fara personalitate vor sa arate la fel ca mai stiu eu cine. Daca te uiti prin cafenele, la mese, seamana toate intre ele. Habar nu ai cand saluti daca le-ai mai salutat si acum 5 minute. Penibile.”, a declarat aceasta.

Vedeta a declarat că este foarte mândră de ea așa cum este, mai ales că a slăbit foarte mult.

”Sunt nascuta in 1971 si-s tare mandra de varsta mea. E o chestie tot de educatie: sa ai grija de tine, de corpul tau, de mintea ta. Am 63 de kilograme acum. Ma simt foarte bine, mananc ce-mi place. Am limita, insa. Nu mai tin dieta pentru ca imi cunosc foarte bine corpul si stiu cand sa ma opresc.”, a mai spus Anamaria.

Despre pozele în costum de baie, impresara a spus: Ma pozez cum simt, cum vreau, cum imi place. Niciodata nu am vrut sa fiu ca cineva. Nu am avut idoli…  Am visat sa fiu Anamaria Prodan. Si aia sunt. Unica Anamaria Prodan.