De ce nu trebuie să mâncăm brânză seara! Medicii avertizeaza

18 oct. 2019
De ce nu trebuie să mâncăm brânză seara! Medicii avertizeaza

Deși pare un aliment indicat pentru masa de seară, brânza poate face mai mult rău decât bine dacă este consumată într-un moment nepotrivit al zilei. Medicii ne explică de c enu este bine să consumăm acest aliment înainte de culcare.

În ciuda aparențelor, brânza se află pe lista alimentelor care nu trebuie consumate seara. Nutriționiștii susțin că brânza, țelina și înghețata nu trebuie consumate niciodată seara.

Brânza conține tiramină de aminoacizi, care este responsabilă de activitatea mai alertă a creierului. Astfel, dacă vei consuma brânză înainte de culcare, nu te vei putea odihni corespunzător.

Este de evitat și combinația brânză cu roșii seara. Deși ne ajută în procesul de slăbire, roșiile conțin zaharuri, ceea ce-ți va da mai multă energie.

Înghețata conține o cantitate mare de zahăr și grăsimi, o combinație de elemente nefericită pentru organismul nostru. De aceea, nu trebuie consumată niciodată seara. Dacă mâncăm înghețată înainte de culcare trebuie să ne așteptăm la un somn agitat.

De asemenea, țelina este unul din alimentele ce nu ar trebui niciodată consumate seara. Pentru că este un diuretic natural, țelina va face să aveți un somn agitat.