Mircea Badea are probleme de sănătate! De ce afecțiune suferă realizatorul Antenei 3

24 sept. 2019
Mircea Badea are probleme de sănătate! De ce afecțiune suferă realizatorul Antenei 3

Mircea Badea are probleme de sănătate. Realizatorul Antenei 3 nu era într-o stare foarte bună, luni seara. Chiar colegul său Mihai Gâdea l-a întrebat ce se întâmplă cu el.

Prezentatorul suferă de o afecțiune foarte întâlnită, mai ales în Capitală. Foarte mulți bucureșteni se confruntă cu ea, în ciuda legilor dure și a amenzilor.

În emisiunea „Sinteza zilei”, Mircea Badea i-a mărturisit colegului său că este foarte alergic. Acesta a strănutat pe tot parcursul emisiunii.

Mihai Gâdea: Credea, că doar primăvara ai problemele astea.

Mircea Badea a răspuns amuzat: Păi şi nu e primăvară? Puteam să zicem că e.

În ultima perioadă, aceste alergii le-au dat bătăi mari de cap bucureștenilor, principala cauză fiin ambrozia. Aproximativ 482.000 persoane suferă de alergie la ambrozie în România, arată datele Ministerului Mediului.

Deși legea obligă proprietarii de terenuri să distrugă această plantă, aceștia o ignoră total. Cei care nu se supun regulilor riscă o amendă de până la 5.000 de lei. 20.000 de lei este amenda pentru firme, dar doar după o avertizare inițială a autorităților.

Primarul Capitalei a declarat că dorește o lege mai aspră având în vedere că, în București, proprietarii nu-și curăță terenurile. Edilul vrea ca amenzile să se tripleze.