Dieta de 5 zile a lui Jennifer Aniston! A slăbit 10 kilograme. Cum alege orele pentru masă

de:
06 aug. 2020
Dieta de 5 zile a lui Jennifer Aniston! A slăbit 10 kilograme. Cum alege orele pentru masă

Jennifer Aniston are 51 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Actrița arată impecabil, însă pentru a ajunge aici a fost nevoie de multe muncă și de o dietă echilibrată. Pentru prima oară, aceasta a vorbit despre meniul său zilnic și despre secretul unei siluete de invidiat. 

În urmă cu ceva vreme, la scurt timp după căsătoria cu Justin Theroux, actrița a luat în greutate, iar presa tabloidă se întreba dacă nu cumva aceasta este însărcinată.

Pentru a scăpa de această etichetă, Jennifer Aniston și-a propus să slăbească 10 kilograme în doar 5 zile, cu un regim hipocaloric. Recent, într-un interviu, actrița a mărturisit că în prezent nu folosește nici-un fel de dietă, ci are mai mult un regim de viață, datorită căruia a slăbit și continuă să se mențină.

Jennifer Aniston a mărturisit că a devenit adepta dietei Intermitent fasting, iar regula acestei diete este una foarte simplă. În cazul actriței, aceasta a ales varianta 16:8, ceea ce presupune ca toate mesele să fie consumate într-un interval orar de 8 ore pe parcursul zilei, în timp ce în restul de 16 ore nu mănâncă nimic.

Fără carbohidrați și grăsimi

Astfel, persoanele care reușesc să elimine din masa lor grăsimile și carbohidrații, precum pâinea, cartofii, orezul produsele de patiserie, sau aleg să își reducă considerabil porțiile, se vor bucura de rezultate într-un tip relativ foarte scurt.

De asemenea, un alt lucru de care trebuie ținut cont este orele de masă. Dacă alegi ca mesele tale să aibă loc între 10 dimineața și 6 seara, este mult mai simplu, deoarece mare parte dintre orele în care postești le petreci dormind.

„Țin postul intermitent, așadar, nu mănânc nimic dimineața”, a mărturisit Jennifer, într-un interviu pentru Radio Times.

„Am remarcat o mare diferență atunci când nu mănânci nimic timp de 16 ore. Din fericire, orele de somn fac parte și ele din această perioadă de post. Nu trebuie decât să amânați micul dejun până la ora 10”, a mai spus actrița.

Alimentele de la care nu se poate abține

Jennifer Aniston consumă în cele 8 ore, alimente bogate în nutrienți și își echilibrează dieta cu proteine, carbohidrați sănătoși, fructe și legume și chiar grăsimi permise.

„Iubesc avocado, uleiul de cocos, somonul și uleiul de pește – orice reprezintă o formă de grăsime de calitate este perfect pentru mine”, spunea actrița pentru Women’s Health.

De asemenea, un alt lucru important în acest regim, este faptul că actrița consumă suc de sfeclă dimineața, iar ceva mai târziu cafea, după ce își face exercițiile. Pe lângă dietă, actrița practică yoga, face exerciții cardio și spinning și merge pe bicicletă, dar nu exagerează niciodată.

Jennifer nu poate să se abțină tot timpul. Actrița a mărturisit că are și zile în care trișează, plăcerea ei ce mai mare fiind pastele carbonara, pe care le consumă de cele mai multe ori în oraș, însă a învățat să le prepare și acasă.

„Am învățat să le fac. Și nu sunt atât de rele pentru voi! Pun doar un ou, parmezan și puțină apă de la paste. Și am înlocuit șunca de curcan cu bacon adevărat, ca să știți!”, a mai povestit actrița.